Opslagruimte in Heerhugowaard en omgeving

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat je onverwacht extra opslagruimte nodig hebt. Misschien heb je je huis verkocht, en moet je tijdelijk wat spullen opslaan? Of heb je een marktkraam en moeten je producten schoon, droog en veilig worden opgeslagen?

Er zijn allerlei redenen waarom je extra ruimte nodig kan hebben, maar dat kan een uitdaging opleveren.
Soms heb je ruimte over in bijvoorbeeld een garage of tuinhuis, maar vaak zijn die plekken al vol. Kent u ook van die mensen die de auto buiten parkeren, en waarvan de garage vol staat met spullen?
Soms is het altijd mogelijk om, tijdelijk?, spullen bij een vriend of familie op te slaan, maar het zal niet de eerste keer zijn dat dit uiteindelijk op ruzie uitdraait.
Bovendien ben je dan vaak beperkt in hoe makkelijk en hoe vaak je bij je spullen kunt, dus hoewel het handig lijkt in eerste instantie, blijkt dit vaak geen goede oplossing te zijn.

Daarom kiezen veel mensen ervoor om opslagruimte te huren, soms maar voor een paar maanden, maar soms zelfs jarenlang.

Waaraan moet een opslagruimte voldoen?
Als je geld betaalt om je spullen op te slaan wil je graag dat het goed gebeurt. Je ruimte moet in ieder geval afsluitbaar zijn, je wilt niet dat anderen bij je spullen kunnen komen. Permanente beveiliging is ook belangrijk, je staat raar te kijken als ‘s ochtends meerdere ruimtes opengebroken zijn.
Verder moet de ruimte droog zijn, en er moet het liefst een goede blusinstallatie geïnstalleerd zijn.

Als je in Heerhugowaard of omgeving een ruimte zoekt is selfstore.nl een hele goede keuze. Met veel verschillende mogelijkheden, van 3 tot 30 vierkante meter kun je een paar dozen opslaan tot de complete inboedel van een woning, inclusief garage en schuur.
Selfstore.nl is onderdeel van Peacock selfstore, en is met 3 locaties in Heerhugowaard en De Rijp altijd makkelijk bereikbaar.
Dus neem contact op met selfstore.nl als je op zoek bent naar tijdelijke opslag, de prijzen zullen alleszins meevallen.

Tags: