Mondhygiëniste Zaandam

Bij de Mondhygiëniste Zaandam kan je regelmatig terecht om je gebit op orde te houden. Eventueel tandsteen en aanslag kan met regelmaat verwijdert worden. Helaas is aanslag lang niet altijd de oorzaak van slecht poetsen. Je kan te maken krijgen met aanslag doordat je bijvoorbeeld met je mond open slaapt. Of omdat je diabetes hebt. Een mondhygiëniste Zaandam kan je helpen om je gebit in een uitstekende conditie te houden. Dit kan met een gewoon gebit als met een gebitsprothese. Vaak vergeten we dat een gebitsprothese ook onderhoud nodig heeft voor een lange levensduur. Een grondige reiniging bij de mondhygiëniste kan absoluut geen kwaad.

Mondhygiene zaandam

Een nieuwe gebitsprothese laten maken.

Een volledige gebitsprothese is vaak een grote stap om te maken. Je twijfelt of je wel toe bent aan een gebit. Je kan altijd overleggen met de tandarts over de staat van je tanden. In Nederland zijn er gemiddeld drie miljoen mensen met een gebitsprothese. Het is dus absoluut geen schande om een gebit op maat te laten maken. Een tandprotheticus kan een gebit volledig op maat maken. Dit is vooral een slimme investering als je bijna geen tanden meer hebt. Een gebit is vaak een mooi gezicht waardoor je weer durft te glimlachen.

Gebitsprothese op maat maken.

Op maat van jouw wensen kan een gebitsprothese gemaakt worden. Je kan bijvoorbeeld aangeven welke kleur en vormen de tanden moeten krijgen. Op basis van jouw wensen kan een gebitsprothese gemaakt worden. Je kan bij ons ook terecht voor de reparatie van een gebitsprothese. Als je een tand verliest dan hoef je niet meteen een nieuwe prothese. Een expert op het gebied van prothese kan je helpen bij de reparatie. Binnen een uurtje kan een reparatie soms al geregeld zijn zodat je weer lachend door het leven kan.