Hornbach openingstijden

Hornbach heeft veertien vestigingen in Nederland. De Hornbach openingstijden verschillen per vestiging. Wij raden je dan ook aan eerst te achterhalen welke Hornbach winkel bij jou in de buurt gevestigd is. Vervolgens kun je de openingstijden van deze winkel opzoeken. Tip: ga je naar de website van Hornbach, dan krijg je direct de openingstijden te zien van de winkel die het dichtst bij jou in de buurt is.

hornbach openingstijdenLet op: niet alle winkels van Hornbach zijn op zondag geopend. Sommige vestigingen organiseren wekelijks of maandelijks een koopzondag, maar dit is niet altijd het geval. Wil je op zondag winkelen bij dit tuincentrum, dan raden wij je aan om eerst te achterhalen of jouw Hornbach vestiging wel of geen koopzondag heeft.

24/7 winkelen bij Hornbach

Wil je geen rekening houden met de Hornbach openingstijden, maar wil je altijd kunnen winkelen bij dit tuincentrum? Dan kun je jouw tuinartikelen aanschaffen in de online shop van het bekende tuincentrum. Het aanbod van de Hornbach webwinkel is net zo groot als het aanbod van de gemiddelde Hornbach vestiging. Houd er wel rekening mee dat je items die je online aanschaft, niet in het echt kunt bekijken voor je deze koopt.